Biztonsági osztag és barikád védi a fideszeseket a balatonfüredi stratégiai megbeszélésen

Megosztás

Orbán Viktor és Rogán Antal még így is a biztosabb hátsó bejáratot használta, nehogy véletlenül bárki is kérdést intézhessen hozzájuk. De a többiek is kimagaslóan nagy védelmet kapnak.

Két napon keresztül ülésezik Balatonfüreden a Fidesz frakciója, hogy a felkészüljön az április elejéig tartó kampányidőszakra. 133 képviselő mellett a tanácskozáson részt vesznek a párt legtöbbet foglalkoztatott kommunikátorai, továbbá a politikusok stábtagjai is. 

A vendégek döntő többsége a Hotel Füred vendégszeretetét élvezi, de maga az okosítás a közeli konferenciaközpontban zajlik. Itt tartotta szerda este nyitóbeszédét Orbán Viktor miniszterelnök és itt beszél majd Rogán Antal kommunikációs miniszter is, aki a kampány pontos menetrendjét ismerteti a jelenlévőkkel. 

A rendezvény helyszínének üvegablakait már előző nap gondosan körbefóliázták, hogy a sajtó vagy a gyanútlan bámészkodók véletlenül se férjenek az események közelébe. Mind a szállodánál, mind a konferenciaközpontnál tucatnyi biztonsági őr garantálta, hogy senki ne zavarhassa a vendégek érkezését. (A szállodánál maroknyi tüntető fogadta a fideszeseket.) 

Az eligazítás helyszínén a hátsó bejáratot hermetikusan elkerítették, hogy biztosítsák a legfontosabb vendégek érkezésének zavartalanságát.  (444.hu)

Kapcsolódó cikkek